Commit 835d152d authored by Jesse Eubanks's avatar Jesse Eubanks
Browse files

editing week12

parent 4c5b306b
Pipeline #231246 passed with stage
in 20 seconds
......@@ -339,31 +339,37 @@ having some problems with this and generally geting muti-axis capabilties to wor
<i>Make sure to increse the amount of passes in the settings</i>
</div>
<p>When running the adptive clearing cuts that ran at an angle, nothing ended up working. The bit would rotate to the correct orientation but then the head would go off
to random places and move in a fashion that was nothing like we had set up. So instead, we went back and did an adaptive cut the went durrectly down while being optimistic tha our
flow files would at least work.</p>
<div class="img-with-text">
<img src="Images\5axis21.JPG" class="image" width="60%">
<i>because of errors we changed to a signle adaptive cut</i>
</div>
<div class="img-with-text">
<img src="Images\5axis29.JPG" class="image" width="60%">
<i>Ready to run the code for the machine to read</i>
</div>
<p>The adaptive clearing ended up working fine but now we needed to make sure that the flow worked properly as well.</p>
<div class="img-with-text">
<img src="Images\5axis26.JPG" class="image" width="60%">
<i>Readout of our z, y, and z and where we activate our cut</i>
<img src="Images\5axis30.JPG" class="image" width="60%">
<i>The first cut that only used 3-axis worked fine</i>
</div>
<div class="img-with-text">
<img src="Images\5axis30.JPG" class="image" width="60%">
<i>The first cut that only used 3-axis worked fine</i>
<img src="Images\5axis31.JPG" class="image" width="60%">
<i>What it looked like after adaptive cut was finished</i>
</div>
<p>Then again, when we tried to run our flow files, nothing worked, and it did not seem like the machine was doing anything remotely like what we asked it to do.</p>
<video class="image" controls autoplay loop>
<source src="5axisVideo2.mp4" type="video/mp4" width="70%">
Your browser does not support the video tag.
</video>
<p>After looking into it further, the code that fusion was giving to us after post processing was differnt that what it was if I viewed the tool path within fusion itself.
an example of that can be seen below.</p>
<div class="img-with-text">
<img src="Images\5axis18.JPG" class="image" width="60%">
<i>The toolpath that is given to us in fusion 360 be post</i>
......@@ -374,10 +380,7 @@ having some problems with this and generally geting muti-axis capabilties to wor
<i>Toolpath given to us when post processing is doen</i>
</div>
<div class="img-with-text">
<img src="Images\5axis31.JPG" class="image" width="60%">
<i>What it looked like after adaptive cut was finished</i>
</div>
<p>Below are morve videos of nothing working</p>
<video class="image" controls autoplay loop>
<source src="5axisVideo1.mp4" type="video/mp4" width="70%">
......@@ -389,6 +392,9 @@ having some problems with this and generally geting muti-axis capabilties to wor
Your browser does not support the video tag.
</video>
<p>We have some ideas and we asked on of our professors who has gotten this machine to work in multi-axis before for some help,
and we are looking to finish this cut in the next couple of days.</p>
......
Supports Markdown
0% or .
You are about to add 0 people to the discussion. Proceed with caution.
Finish editing this message first!
Please register or to comment